The lottery is only available for people living in Norway and Sweden so the English text will end right about now. A Norwegian version is available if you scroll down.

God Jul på er alla, dags för det bästa lotteriet Ti någonsin har haft! Den här gången så är det vinnaren själv som väljer priset! Vinnaren får välja mellan en portabel hårddisk, (Western Digital Passport, 1TB, USB 3.0) eller valfria varor på till ett värde av 1000 SEK!

Hur gör man då undrar du?

Enkelt! Skicka ett SMS där du skriver: ILOVETI50 dittnickname ILOVETI50 skicka till 72456 så har du köpt 1 lott och är med i dragningen. Du får ett SMS som svar om du har köpt en lott eller inte.

ILOVETI100 ger dig 2 lotter, ILOVETI200 ger dig 5 lotter, alltså en extra!

Alla belopp debiteras din telefonräkning. Lotter som köps utan giltigt nickname men som kommer Ti till godo räknas som en donation och återinvesteras i sidan, dock är man inte med i lotteriet. Om det blir fel eller om du har frågor, skicka ett mess till Staff Återbetalning är inte möjlig, oavsett anledning.

Dragning sker i början av 2014, vi återkommer med ett exakt datum! Som vanligt och av förklarliga skäl så får inte Staff, eller personer som har en privat relation med någon där, delta!

Norwegian:

God Jul til dere alle, nå er det tid for Ti-årets store lotteri! Denne gangen er det vinneren selv som bestemmer gevinsten. Valget er mellon en portabel HDD (Western Digital Passport, 1TB, USB 3.0) eller valgfrie varer på til en verdi av 800 NOK!

Hvordan kjøper man lodd?

Enkelt! Send en sms der du skriver: PREMIUM NYATI 50 dittnick PREMIUM NYATI 50 som du sender til 2140 når du får svar har du kjøpt 1 lodd.

PREMIUM NYATI 100 gir deg 2 lodd og PREMIUM NYATI 200 gir deg 5 lodd.

Alle beløp debiteres din telefonregning. Lodd som kjøpes uten gyldig nick kommer Ti tilgode og regnes som en donering. Beløpet blir lagt i felleskassa og brukt til betaling av server, men er ikke med i lotteriet. Om det er noe du ikke skjønner sender du en PM til Staff Tilbakebetaling av loddkjøp er ikke mulig.

Trekningen skjer i begynnelsen av Januar. Som vanlig får medlemmer i Staff eller som har privat relasjon til Ti eller som kjenner noen i Ti privat ikke delta i lotteriet.